Det ene firmas problem er et andet firmas mulighed

I Tyskland har der været stor diskussion om, hvorvidt Google Street View skal have lov til at filme folks huse. I den forbindelse har tyskerne fået mulighed for at sløre deres huse, hvilket rigtig mange har valgt at gøre.

Hvad kan en tysk virksomhed så bruge det til? Bureauet JWT så muligheder i debatten, og lavede en kampagne for firmaet Profi-Ernst.

Du kan se deres vinkel og kampagne i videoen herunder.


Ser din virksomhed muligheder i emner der fylder meget i medierne? Er der en vinkel, hvor I kan ride med på en bølge af opmærksomhed eller bidrage med en løsning til en ting der fylder meget i den offentlige debat?

Hos Beruf hjælper vi virksomheder med deres markedsføring. Vi har altid en god vinkel via SEO, Google Ads eller Google Display.

wordbooker_options:
a:10:{s:18:"wordbook_noncename";s:10:"67b07f65b8";s:18:"wordbook_page_post";s:15:"144851228876399";s:18:"wordbook_orandpage";s:1:"1";s:23:"wordbook_default_author";s:1:"1";s:23:"wordbook_extract_length";s:3:"256";s:19:"wordbook_actionlink";s:3:"300";s:26:"wordbooker_publish_default";s:2:"on";s:18:"wordbook_attribute";s:15:"Nyt blogindlæg";s:29:"wordbooker_status_update_text";s:35:": New blog post : %title% - %link%";s:20:"wordbook_comment_get";s:2:"on";}
yourls_shorturl:
http://is.gd/uivhTo
yourls_tweeted:
1
wordbooker_thumb:
wordbooker_extract:
I Tyskland har der været stor diskussion om, hvorvidt Google Street View skal have lov til at filme folks huse. I den forbindelse har tyskerne fået mulighed for at sløre deres huse, hvilket rigtig mange har valgt at gøre. Hvad kan en tysk virksomhed ...
bitcointips_address:
1PVRjUkPrDCnKZijbWXRQ7Eqy6u8zXfe3V

Leave a Reply