Angry Birds indtog Spanien

Angry Birds Live i Barcelona Det tyske mobilselskab T-mobile startede i 2009 kampagnen ”Life’s For Sharing”, som blandt andet bestod af en flash mob i London. I år nåede kampagnen så sin afslutning, som foregik i Barcelona.

Denne gang var det Angry Birds, der blev sluppet løs i en meget gennemført og imponerende udgave. De små virtuelle figurer fra det utroligt populære smartphone spil, blev simpelthen bragt til live i en kæmpestor (og destruktiv)  fysisk udgave af spillet!

Med over 6.5 millioner hits på YouTube i skrivende stund, må det siges at eventet også er blevet et viralt event, så det ikke kun er indbyggerne i Barcelona der fik denne oplevelse.

Her er der en video der går bag om eventet.

Skrevet af Henrik Christiansen

Henrik er partner i Skywalkr, som er et dansk WordPress webhotel. Vi leverer lynhurtig WordPress hosting og dansk support til gode priser.

5 kommentarer

 1. Den er rigtig cools, men synes endnu bedre om den i London (den havde jeg ikke set før). Begge er virkelig godt fundet på.

  /Mikael

 2. Ja, flash mobs kræver trods alt lidt mindre opsætning end Angry Birds.

  Jeg ville være ret forvirret, hvis alle pludselig udbrød i spontan, dog smukt koreografieret dans :)

 3. Det var sku en fed video… Jeg laver selv lidt fodbold-indkast, så de kunne godt leje mig til at kaste fuglene ud :-)

  …men igen…Skide godt lavet :-)

 4. Mikael: Med det nye design forsvandt vores RSS (http://guerillamarketing.dk/feed/) Inden da blev det ikke rigtig brugt, så det var derfor jeg ikke gjorde noget efterfølgende. Men jeg vil da se på det på din opfordring!

  Thomas: Jeg har set dine imponerende indkast. Det kan være et indkast-spil på iPhone kunne blive det nye Angry Birds :)

Leave a Reply