Videoen der får alle til at tude

Det er sjældent, at en thailandsk video “går viral”. Oftest med virale videostunts er der tale om nøje planlagte kampagner fra store, verdensomspændende firmaer, når reklamer fanges i populær-nettet.

Ikke desto mindre er det sket for det thailandske kommunikations bureau “True Move”. Videoen med temaet “At give, er den bedste kommunikation” bliver nu kaldt “Videoen der får alle til at græde”, fortæller Bangkok Post. Og søger man på videoen på YouTube ligger den i skrivende stund på lidt over 6 millioner views.

I Thailand er kun 26,5% af befolkningen brugere af internettet og True Moves video handler dog heller ikke om kommunikation over nettet, men mellem mennesker. Reklamefilmen drejer sig i bund og grund om det buddhistiske princip om karma i en opdateret udgave: Du får hvad du giver.

Tror du at du kan se videoen uden at græde? Undertegnede må indrømme, at en klump begyndte at samle sig på trods af jeg prøvede at holde ekstra igen. Som en youtuber skriver i kommentar-feltet “I’m not crying, I’m just allergic to youtube”. Se videoen her:

Skrevet af Henrik Christiansen

Henrik er partner i Skywalkr, som er et dansk WordPress webhotel. Vi leverer lynhurtig WordPress hosting og dansk support til gode priser.

Leave a Reply