Hvad hvis telekinese var ægte?

Jeg ved, du (også) elsker at se Darth Vader lave et force choke på en uduelig ansat. Darth er en mellemleder, der tager sit job alvorligt!

En anden der også nyder the force, er kvinden i denne virale video – og det ser godt ud!

Over 15 millioner visninger i dette øjeblik og det forstår man godt. Det er virkelig veludført, sjovt og noget man har lyst til at dele med andre! Til sidst i videoen kommer den kommercielle vinkel. Ideen er knyttet direkte til den nye film, Carrie.

Her er et link til hjemmesiden bag filmen, hvor man kan lægge sine egne eksempler og tricks med “telekinese” op. Det er en sjov måde at opbygge et fællesskab og engagement og samtidig vise det frem til alle interesserede: flexlikecarrie.com/

 

bitcointips_address:
15usyURvgAbV6ZYoSJE3jb1qaAFPwR3PXU

Skriv et svar