Above and beyond – En onboarding strategi, der overstiger kundens forventninger voldsomt

Det danske WordPress Hosting firma Skywalkr giver nye kunder en særlig god oplevelse, når de starter kundeforholdet. Metoden er dels inspireret fra AirBnB ’s historie om helt unikke 7,8 og 9 stjerners ”hotel” oplevelser. Men også fra Skywalkrs egne tidligere erfaringer med kunder hvis overflytninger til Skywalkr, grundet tekniske udfordringer, ikke blev en rigtigt god oplevelse for kunden.

 WordPress Hosting

Konceptet går ud på at levere en ekstrem høj service, der overstiger kundens forventninger voldsomt. Når en kunde har signet op, eller vist interesse for produktet, tilbydes at få flyttet deres WordPress website helt gratis. Skywalkr tilbyder også se på kunden domæne / DNS og ændre dette når siderne skal flyttes. I visse tilfælde hvor kunden har et dårligt DNS produkt, flytter Skywalkr deres DNS til en bedre løsning (Cloudflare). Og sørger for at alt er sat korrekt op.

Efter kundens hjemmeside er flytter over til Skywalkr, testes hastigheden og det dokumenteres hvor meget hurtigt sitet nu loader. Da Skywalkr er meget fokuseret på hastighed, og bruger ekstremt hurtigt konfigurerede cloud-servere, er det oftest en betragtelig hastighedsforbedring der kan vises. Der måles både før og efter og dokumenteres over for kunden.

GRATIS SSL CERTIFIKAT

Når sitet er flyttet, tildeles der gratis SSL-certifikat og eventuelle fejl på sitet i forhold til  mulige sikkerhedsbrister resurser tages der hånd om.  Kundens hjemmeside tjekkes grundigt igennem, og det sikres at alt virker,  herunder formularer og døde links.

Listen er lang og Skywalkr tilføjer hele tiden nye små insights til kunden. Insights der kan hjælpe kunderne med at få et så hurtigt loadende website som overhovedet muligt, og gøre skiftet af WordPress hosting til en god oplevelse.

Idéen bag konceptet er ligeledes at rigtig glade kunder, vil anbefale produktet videre til deres netværk. Og da WordPress hosting er en abonnementsforretning, er Above and beyond konceptet også direkte linket til at så lavt et kunde churn som overhovedet muligt.

Vi takker hos Guerilla Marketing for muligheden for at dække denne historie. Skywalkr er blevet testet af os hos Guerilla Marketing og det virker. Tjek Skywalkr ud og oplev et meget hurtigere WordPress site fremover.

Skriv et svar