Om bloggen

GuerillaMarketing.dk er en blog om guerilla marketing og viral markedsføring. Siden drives og ejes af Beruf, som er et digitalt marketing bureau i Frederiksberg, København.

Målet med denne hjemmeside er, at skabe en omfattende samling med eksempler og artikler om guerilla marketing, viral marketing og alt der hører sig til.

I vores professionelle hverdag arbejder vi med at skabe stor effekt på små budgetter, så disse eksempler hjælper med at inspirere og hjælpe til bedre og billigere markedsføring. Beruf leverer primært WordPress hjemmesider og Google Ads til både små, mellemstore og store virksomheder, samt offentlige organisationer.

Hvorfor ikke opnå større effekt for færre penge ved at se nye veje? Hvis du har specielle ønsker, kommentarer eller ris/ros hører vi meget gerne fra dig.

Folkene bag bloggen

Henrik Sporh Christiansen
Startede Guerillamarketing.dk i marts 2010. Ideen var at få samlet en masse inspiration og sjove eksempler et sted. Uddannet markedsføringsøkonom og e-koncept udvikler, samt ejer af Beruf, sammen med Andreas.

Andreas Hedeager Solgaard
Blev en del af bloggen i maj 2011, kort tid efter at han havde startet firmaet Beruf sammen med Henrik. Elsker viral markedsføring for både underholdningsværdien og det strategiske element. Uddannet multimediedesigner og e-koncept udvikler og arbejder nu med AdWords-annoncering og konverteringsoptimering i Beruf.

Thomas Vig
Blev en del af bloggen i november 2012. Du kan læse et interview med Thomas her. 

Nadia Julie Froberg
Nadia arbejder som Project Manager hos Raúl&Rigel – et af de få firmaer, der arbejder med guerilla marketing i Danmark. Vi har et længere interview med hende her, så du kan læse mere om hendes baggrund.

bitcointips_address:
15gG1rieEyLuc8k5AXrPYw6AQQCMBwfGvp