E-bøger

Alle elsker gratis e-bøger (vi gør i hvert fald), så derfor vil vi her samle alle gratis relevante e-bøger, som vi falder over. Hvis du kender e-bøger, som burde være i samlingen, hører vi meget gerne fra dig!

E-bog: Guide To Guerrilla Freelancing
Her er en fin lille PDF på 22 sider om at starte sin virksomhed op og komme i gang for få penge.
Download den her

E-bog: 50 Guerrilla Marketing Tactics For Freelancers
50 gode og billige metoder til at få noget alternativ markedsføring.
Download den her

E-bog: Guerrilla Marketing For Attorneys
En guide med guerilla marketing tips og tricks (til advokater).
Download den her

11 kommentarer

 1. Hej
  Jeg sender en opfordring til at opdatere diverse link. De virker ikke længere, og jeg vil gerne undersøge sagen nærmere.
  På forhånd tak for hjælpen
  Emil

 2. Tak for nogle fede links, Henrik! Jeg sidder med iværksætteri, og jeg er ret hooked på at have guerilla-marketing med på agendaen. Har du info på nogen, som sidder inde med den slags?

 3. Sanseaktiverende og sjov kommunikation.
  Kridt på fingerne, den gule sol og en flot regnbue kommer langsomt frem på vejen. Min datter og jeg tegner. Mine tegninger aktiverer sanserne og får flere andre til at stoppe op og deltage. Vi er pludselig en flok voksne og børn, der leger på en stille villavej i Næstved.
  Guerilla marketing virker, og jeg vil give nogle eksempler løbende.

  Nu har jeg slugt samtlige Guerilla bøger, tegnet med kridt og lavet papfigurer Du vil høre mere fra mig, men jeg kan afsløre, at min base er ved at være på plads. De anbefaler, at man som udgangspunkt har en base – en hjemmeside… http://www.EmilBrandtRex.dk er næsten klar.

 4. VVC i Albertslund har guerillamarketing på tapetet, Det er nemlig mig, der hjælper dem. Og jeg giver lyd, når jeg har nogle konkrete eksempler.
  Hilsner
  Emil Brandt Rex

 5. De spørgsmål, som dine kunder i virkeligheden stiller.

  Og de spørgsmål, som du bør bruge meget tid på at besvare.

  Hvorfor burde jeg bekymre mig om dig?

  Hvorfor burde jeg bruge tid på din nye app?
  Hvorfor burde det betyde noget for mig, at dine produkter er førende og innovative med den nyeste teknologi?
  Hvorfor burde jeg bruge tid på din fundraising og ikke de andres?
  Hvorfor burde jeg bekymre mig om den tid, du har brugt på at lave en flot hjemmeside?
  Hvorfor burde jeg bekymre mig om, at din virksomhed findes?
  Hvorfor burde lokalsamfundet interesserer jeg for, at du er netop her?

  I en verden med begrænset tid og ubegrænsede muligheder, er det nemt at forklare sig selv, at man har andre ting på programmet og gå forbi din biks.
  Den eneste måde, som du kan komme til at betyde noget, er ved at skabe betydning. Hvad betyder noget?

  Du bliver nødt til at give folk en grund til at stoppe op og lytte til din sang.

  Emil Brandt Rex

  Slut på artiklen. Hvad siger du?

  Jeg laver gerne et backlink, hvis I linker til min side: https://emilbrandtrex.dk/

 6. Kul att så många personer här är intresserade av gerillamarknadsföring eller guerrilla marketing. Vill ni veta mer om ämnet, se gamla kampanjer, få upp wild posting eller kreativa OOH installationer så går det att bolla idéer med mig. Vi älskar guerrilla marketing!

  // Oscar på https://www.berlingomedia.se/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *