Hvad hvis telekinese var ægte?

Jeg ved, du (også) elsker at se Darth Vader lave et force choke på en uduelig ansat. Darth er en mellemleder, der tager sit job alvorligt!

… Måske lidt for alvorligt nogle gange. Ønsker du også at styrke dine kompetencer så du kan komme tættere på at blive en god leder ligesom Dar… Yoda. Så kan det være du skal prøve en personlig coach hos Acuity World. Her får du din egen “Yoda”, som hjælper dig med at udvikle dig personligt.

En anden der også nyder the force, er kvinden i denne virale video – og det ser godt ud!

Over 15 millioner visninger i dette øjeblik og det forstår man godt. Det er virkelig veludført, sjovt og noget man har lyst til at dele med andre! Til sidst i videoen kommer den kommercielle vinkel. Ideen er knyttet direkte til den nye film, Carrie.

Her er et link til hjemmesiden bag filmen, hvor man kan lægge sine egne eksempler og tricks med “telekinese” op. Det er en sjov måde at opbygge et fællesskab og engagement og samtidig vise det frem til alle interesserede. Siden er sidenhen blevet overtaget Sony, da det højst sandsynligt havde god SEO værdi. Derfor har vi fjernet linket.

Skrevet af Henrik Christiansen

Henrik driver hjemmesiden du er på lige nu og har derudover en gratis hovedpinekalender, og en masse andre spændende projekter :)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *