E-bøger

Alle elsker gratis e-bøger (vi gør i hvert fald), så derfor vil vi her samle alle gratis relevante e-bøger, som vi falder over. Hvis du kender e-bøger, som burde være i samlingen, hører vi meget gerne fra dig!

E-bog: Guide To Guerrilla Freelancing
Her er en fin lille PDF på 22 sider om at starte sin virksomhed op og komme i gang for få penge.
Download den her

E-bog: 50 Guerrilla Marketing Tactics For Freelancers
50 gode og billige metoder til at få noget alternativ markedsføring.
Download den her

E-bog: Guerrilla Marketing For Attorneys
En guide med guerilla marketing tips og tricks (til advokater).
Download den her

9 kommentarer

 1. Hej
  Jeg sender en opfordring til at opdatere diverse link. De virker ikke længere, og jeg vil gerne undersøge sagen nærmere.
  På forhånd tak for hjælpen
  Emil

 2. Tak for nogle fede links, Henrik! Jeg sidder med iværksætteri, og jeg er ret hooked på at have guerilla-marketing med på agendaen. Har du info på nogen, som sidder inde med den slags?

 3. Sanseaktiverende og sjov kommunikation.
  Kridt på fingerne, den gule sol og en flot regnbue kommer langsomt frem på vejen. Min datter og jeg tegner. Mine tegninger aktiverer sanserne og får flere andre til at stoppe op og deltage. Vi er pludselig en flok voksne og børn, der leger på en stille villavej i Næstved.
  Guerilla marketing virker, og jeg vil give nogle eksempler løbende.

  Nu har jeg slugt samtlige Guerilla bøger, tegnet med kridt og lavet papfigurer Du vil høre mere fra mig, men jeg kan afsløre, at min base er ved at være på plads. De anbefaler, at man som udgangspunkt har en base – en hjemmeside… http://www.EmilBrandtRex.dk er næsten klar.

 4. VVC i Albertslund har guerillamarketing på tapetet, Det er nemlig mig, der hjælper dem. Og jeg giver lyd, når jeg har nogle konkrete eksempler.
  Hilsner
  Emil Brandt Rex

Leave a Reply