Fra kontorstol til DM i stoleræs

Dagens indlæg er skrevet af Mads Lund Brandis fra Office2go.dk

Dette event blev et tydeligt eksempel på hvordan det at tænke ud af boksen kan skabe stor PR, øge kendskabsgraden hos forbrugerne og hvorfor guerilla marketing er en så spændende genre.

Vores ide (www.Office2go.dk og www.NNTV.dk) var at implementere en af vores produkt-kategorier i en kampagnen for at understrege vores branche og virksomhed. Derudover ville vi gerne adskille os fra vores konkurrenter, som primært kører tilbudskampagner, online markting osv. Efter en omfattende brainstorm røg tankerne hen på at implementere vores kontorstole i  et event og derved blev ideen om stoleræs udviklet.

Derfra tog processen fart og ideen om et lille stoleræs-event på en lille lukket bakke blev hurtigt erstattet af Danmarksmesterskaberne i stoleræs på Valby Bakke med flere store sponsorer bag og Flemming Toft som kommentator. Alt dette fandt sted d. 23 september 2012 og blev en kæmpe stor succes. Succesen vil blive gentaget d. 6 juni 2013 på Valby Bakke.

Se flere billeder og video nedenunder:

DM i stoleræs DM i stoleræs  DM i ræs

Skrevet af Henrik Christiansen

Henrik driver hjemmesiden du er på lige nu og har derudover en gratis hovedpinekalender, og en masse andre spændende projekter :)

2 kommentarer

 1. Spændende at se vores koncept rullet ud her på siden.
  Jeg vil dog gøre opmærksom på at vi afholder Stoleræs DM 2013 d. 2 juni kl. 15.30 og IKKE d. 6.

  Jeg vil måske i samme ombæring – når det nu handler om konceptudvikling, viral og guerilla markedsføring – pointere af forfatteren og udgiveren af denne artikel ikke har udviklet ideen til Stoleræs DM. Ideen er skabt af undertegnede (NNTV) for Office2go, som dog har lagt rigtig mange kræfter i projektet, og udvist stort mod, når det handler om at tænke nyt.
  Det er måske også relevant at henvise til http://www.Stoleræs.dk, som er en del af ideen. Nemlig egen WebTV station, hvor man kan fastholde publikum på en event, og et produkt i en serie videoproduktioner, uden at seeren blive forstyrret af andres produkter og budskaber.

  Thomas
  NNTV ApS

 2. Fin artikel, ser sjovt ud det der kontorstoleræs, det kunne være en god ide også til at få lidt luft en fredag før fyraftensøl :)

Leave a Reply