Angry Birds indtog Spanien

Angry Birds Live i Barcelona Det tyske mobilselskab T-mobile startede i 2009 kampagnen ”Life’s For Sharing”, som blandt andet bestod af en flash mob i London. I år nåede kampagnen så sin afslutning, som foregik i Barcelona.

Denne gang var det Angry Birds, der blev sluppet løs i en meget gennemført og imponerende udgave. De små virtuelle figurer fra det utroligt populære smartphone spil, blev simpelthen bragt til live i en kæmpestor (og destruktiv)  fysisk udgave af spillet!

Med over 6.5 millioner hits på YouTube i skrivende stund, må det siges at eventet også er blevet et viralt event, så det ikke kun er indbyggerne i Barcelona der fik denne oplevelse.

Her er der en video der går bag om eventet.

Skrevet af Henrik Christiansen

Henrik driver hjemmesiden du er på lige nu og har derudover en gratis hovedpinekalender, og en masse andre spændende projekter :)

5 kommentarer

 1. Den er rigtig cools, men synes endnu bedre om den i London (den havde jeg ikke set før). Begge er virkelig godt fundet på.

  /Mikael

 2. Ja, flash mobs kræver trods alt lidt mindre opsætning end Angry Birds.

  Jeg ville være ret forvirret, hvis alle pludselig udbrød i spontan, dog smukt koreografieret dans :)

 3. Det var sku en fed video… Jeg laver selv lidt fodbold-indkast, så de kunne godt leje mig til at kaste fuglene ud :-)

  …men igen…Skide godt lavet :-)

 4. Mikael: Med det nye design forsvandt vores RSS (https://guerillamarketing.dk/feed/) Inden da blev det ikke rigtig brugt, så det var derfor jeg ikke gjorde noget efterfølgende. Men jeg vil da se på det på din opfordring!

  Thomas: Jeg har set dine imponerende indkast. Det kan være et indkast-spil på iPhone kunne blive det nye Angry Birds :)

Leave a Reply