Få gratis online markedsføring

Vi har for nyligt rundet 250 medlemmer af vores Facebook gruppe, hvilket er superfedt og motiverende. Vi prøver hver uge på bloggen at lave så underholdende og interessante indlæg som muligt, samt give dig inspiration til, hvordan du selv kan komme igang med guerilla marketing.

Det kan dog være tidskrævende at udtænke og udføre guerilla marketing og svært at måle effekten af den. Som tak fordi I følger med på bloggen, vil vi derfor gerne uddele 15 stk. Google AdWords kuponer à 650 kroner blandt vores læsere. Google AdWords er både nemt at komme igang med og effekten kan måles ned til sidste krone. Hos Beruf laver vi online markedsføring, herunder Google Display annoncering, SEO og Google Ads.

Google AdWords kuponVi giver en kupon til de første fem, der tilmelder sig Berufs nyhedsbrev og trækker i næste uge lod om de sidste 10 kuponer blandt alle tilmeldte. Nyhedsbrevet giver tips og tricks om hjemmesider og online markedsføring – og da vi hader spam, skriver vi kun når vi har noget på hjertet :-)

Med 650 kroners gratis AdWords annoncer, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at markedsføre din blog, dit firma, dit band eller hvad du ellers vil skabe opmærksomhed omkring.

Skrevet af Andreas Solgaard

Uddannet multimediedesigner, marketingkoordinator og e-concept developer. Partner i Beruf, som er et lille webbureau der arbejder med hjemmesider i WordPress og online markedsføring (bl.a. Google AdWords).

Leave a Reply