Går jorden under i dag?

Går jorden under i dag d. 21. december 2012?

De seneste uger har der været meget snak om jordens undergang. Mange profetier fortæller, at jorden vil gå under i dag og troen på altings ende i dag hænger bl.a. sammen med at Mayaernes langtællingskalender afslutter en cyklus på 5.126 år netop i dag.

Men man kan jo ikke sige Jordens Undergang uden at sige guerilla! Så derfor har vi besluttet at være med på bjerget, hvor alting sker.

Bjerget Pic de Bugarach i Sydfrankrig siges at være bolig for rumvæsner, som kommer ud af bjerget omkring middagstid for at tage de mennesker, der befinder sig på bjerget med hjem til deres planet. Herefter vil vores jord gå under, fordi en planet er på kollisionskurs mod jorden. Dette vil angiveligt udslette alt liv på jorden.

Raúl&Rigel har allieret sig med en dokumentarist, der laver en dokumentar om jordens undergang. De derfor pakket deres rygsæk og planlagt et sjovt stunt, hvor de ville sende en masse ”UFO’er”, med lys i ud over bjerget!

R&R

Sådan så det ud, da vi i nat sendte en masse små lysende uidentificerede objekter ud i nattens mørke!

UFO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der ligger allerede video på youtube, som har fanget vores ”UFO’er” bla.a denne:

http://www.youtube.com/watch?v=FyWaE8s-1jY

Skrevet af Nadia

Jeg har mere end 4 års erfaring i mediebranchen og har en baggrund med både salg og marketing. Til dagligt arbejder jeg som Project Manager og daglig leder for Raúl&Rigel, som er en hollandsk virksomhed, der tilbyder guerilla kampagner .

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *