Videomapping

Videomapping er et nyere og meget populært medie indenfor guerilla marketing.

Her er en kampagne fra en vodka-producent kaldet Eristoff, som lavede en interaktiv videomapping i Belgien. Der var lagt op til at målgruppen kunne spille med en iPad som konsol og vinderne fik en VIP-billet til “I love techno” festivalen, der bliver afholdt i Ghent i Belgien.

Ulemperne ved dette medie er, at det er enormt omkostningsfuldt, da man skal lave en speciel udmåling af bygningen med døre, vinduer mv. Efterfølgende skal der udarbejdes en grafik, som er meget tidskrævende.

Fordelene er derimod, at det ofte vækker så stor opmærksomhed, at det efterfølgende får en viral effekt. Folk får simpelthen lyst til at dele det med venner og familie, da det ser så vildt ud. Det er hele meningen med guerilla marketing – vække opmærksomheden hos målgruppen, så de får lyst til at dele deres oplevelse med venner og bekendte!

Her er en kampagne for H&M, da de åbnede en ny butik i Amsterdam i Holland

Skrevet af Nadia

Jeg har mere end 4 års erfaring i mediebranchen og har en baggrund med både salg og marketing. Til dagligt arbejder jeg som Project Manager og daglig leder for Raúl&Rigel, som er en hollandsk virksomhed, der tilbyder guerilla kampagner .

1 kommentar

Leave a Reply