Jobinterview i Helvede

Hvordan søger din virksomhed nye medarbejdere? Mund til mund? Anbefalinger? Jobopslag (gaaab)?

Det er SÅ 2011! Saatchi & Saatchi Israel, har valgt at finde en programmør på en lidt alternativ måde, nemlig i spillet Diablo III.

Hver onsdag kl 20 ventede CEO Yossi Lubaton i spillet, hvor interesserede kunne vise deres mad skillz (hvor dygtig man er til Diablo III, red.). Samtidig gik snakken på private og professionelle forhold, som rent faktisk havde med jobbet at gøre. De mest kvalificerede blev derefter indkaldt til en rigtig samtale, samt fik et sværd og guld i spillet.

Har Diablo III noget med jobbet at gøre? Nej, der er vist mere tale om et stunt, der skal skabe ekstra opmærksomhed om Saatchi & Saatchi. Der er selvfølgelig mulighed for at finde dygtige programmører, men samtidig henvender dette jobopslag sig til potentielle kunder, som søger et bureau, der kan tænke kreativt og skaffe en masse opmærksomhed. På den front klarer Saatchi & Saatchi sig rigtig godt.

Du kan læse mere her.

Skrevet af Henrik Christiansen

Henrik driver hjemmesiden du er på lige nu og har derudover en gratis hovedpinekalender, og en masse andre spændende projekter :)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *